O nama
Vučna Služba Split nudi brzu uslugu i asistenciju od vuče i šlepanja vozila, do pomoći na cestama grada Splita, i šire okolice.

Tko smo mi?

"Naša svrha je biti tu za vas i pružiti podršku u teškim trenucima na cesti"

Vučna Sluzba Split predstavlja vašeg pouzdanog i posvećenog partnera kad je riječ o osiguravanju brze, sigurne i pouzdane pomoći u vuči i transportu vozila na širem splitskom području. Naša izvanredna stručnost i bogato iskustvo jamče da smo uvijek uz vas, bez obzira na situaciju, bilo da je riječ o hitnim potrebama ili planiranim prijevozima.

Isto tako, ponosno dijelimo činjenicu da smo dio "Vučna Služba digitalne platforme" koja se ističe inovacijama i tehnološkim rješenjima za poboljšanje iskustva korisnika. Osim što se brinemo o sigurnosti i udobnosti na cesti, koristimo najsuvremenije alate kako bismo osigurali brzu i učinkovitu uslugu.

Naša misija je pružiti vam mir i sigurnost tijekom vaših putovanja, a vaša vozila doživljavamo kao vlastitu odgovornost. Mi smo ovdje kako biste se osjećali sigurno i bezbrižno u svakom trenutku, i ponosni smo što smo dio Vučna Splužba digitalne platforme koja postavlja nove visoke standarde u ovoj industriji.

INFO
vucna sluzba split
Vučna služba Split pruža pouzdanu i brzu pomoć za vuču i prijevoz vozila na području Splita i okolice.
Služba tehničke pomoći
EMAIL: info@transferino.com
Dodatne informacije
Privacy Policy
Terms & Conditions
Ostale usluge
Proudly powered by O nama
Copyright © 2023 O nama izrada web stranica - Hrci Digital